Ahogy nézem, jó félévre sikerült kivonnom magam a forgalomból. 
Ugyanis: költöztünk :)

Gondoltam, márciusban lezavarjuk, áprilisban már jövök is a friss posztokkal. Jóvanna, mittudomén, sosem újítottam fel még házat! :) Így aztán masszívan szívtunk 5 kemény hónapon át, kezdve a szakadó hóban és fütyülő szélben történő nyílászárócserétől egészen a frissen festett nappaliba spontán szobaszökökút - performanszig, talán egyetlen dolog nem volt, ami úgy és annyi idő alatt zajlott volna, ahogyan terveztük. 

Szussz. Most pihenés van, egyáltalán nem vagyok hajlandó semmit sem csinálni. Nyaralok. Itthon. Csodaklassz amúgy, tényleg, próbáljátok ki! Úgy kell viselkedni otthon, mintha nyaralnál: egész nap a medencében, vagy dinnyét kajálva láblógatni, este fürdés után sétálni még egyet a gyerekekkel a hűs szürkületben, újságot olvasni az árnyékban, legalább 5 féle limonádét kipróbálni, és időnként felfedezni valami újat a környezetünkben. 
És mivel nyaralok, előzetesen csak néhány ínycsiklandó fotót hozok mindarról, amiről hamarosan bővebben is szó lesz, a masszív szívás tárgyáról: az új otthonunkról. 

Elöljáróban néhány "csodás" fotó, hogy mikből indultunk.

Snitt. 

fal2.jpg



kémény.jpg

lambéria1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ketkezemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr215447628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása